Försov mig i morse.

Med över två timmar!

Har inget som helst minne av att jag gått upp ur sängen, tagit mig till andra sidan rummet där mobilen ligger och skriker sin revelj (jodå, jag har en riktigt hemsk men rolig signal som ”väckarklocka”), stängt av och sen gått tillbaka till sängen och fortsatt sova.

Kvartöverjävlasju vaknade jag! Skiiit! Konstigt nog lyckades jag att inte stressa, vad finns det för mening med det liksom, jag vet ju vad kroppen tycker om det. Däremot prioriterade jag bort sminkning och hårfix, frukost och kaffe måste jag ha. Alltså, jag hade lite mascara och knölade i lite mousse i håret, ingen märkte nåt så jag ska nog fortsätta låta bli att kladda på mig en massa onödigt. Jag är ju så jäkla snygg ändå menar jag haha!

Åkte iväg till jobbet och när jag var nästan framme såg jag den här killen (förstora! Öppnas i nytt fönster. Och ja, jag har skrivit texten eftersom min mobilkamera suger, men det stod verkligen de orden haha!):

Undra om han försover sig oftare än jag? 😉

Väl framme på jobbet, endast en timme och en kvart för sent, började jag med mina siffror och statistik och telefonsamtal och annat. Dagen gick sjukt fort!

Och ändå hann jag med att hitta två riktigt intressanta artiklar om fibro. Artiklar som kanske kan ge svar på gåtan ”Fibromyalgi”. Vad trollen säger skiter jag i. Det finns troll som törs säga att fibro inte finns och är psykiskt, öga mot öga! 😯 Det är rakryggat tycker jag. Att stå för sina åsikter även om de är baserade enbart på personligt tyckande och inte ett dugg på fakta. *nickar* Bra bra!

Här är de:

Fibromyalgia pain linked to central nervous system dysfunction

Fibromyalgia can no longer be called an ”invisible” syndrome

Särskilt artikel nummer två är intressant, även om undersökningsunderlaget är något tunt så kan det vara en riktlinje om hur en undersökning med större underlag skulle se ut. 🙂

Fortfarande debatteras sjukförsäkringen. Hoppas det fortsätter. Det är bra att stöta och blöta och finputsa, så länge som möjligt. Då först kan man få fram något bra, en lösning som fungerar. För alla parter.

Jag hoppas verkligen att det blir en ändring på ättestupan.

Och så pajkastas det. ”Di blå gör si o di röde så, så ingen är bra men den ena är sämre än den andra och egentligen spelar det ingen roll för det blir skit och ingen blir nöjd ändå” Typ…

Nu är det Rut-avdraget som diskuteras… Okej. Jag ska vara ärlig. Om jag hittade en städare som faktiskt städar så som jag vill, och kunde få dra av för det, då skulle jag göra det. Trots att jag skulle ha råd att betala hela summan själv. ”Mycket vill ha mer” liksom…
Och vad menar jag med en städare som faktiskt städar som jag vill? De städbolag jag har varit i kontakt med städar, de plockar inte undan kläder, papper, organiserar, slänger osv. Fan. Jag behöver inte en städare, jag behöver en assistent. Finns det nåt ”assistent-avdrag” tro?

Vet inte om det beror på försovningen i morse men mitt minne eller min hjärna är helt väck! Jag har tillfälliga minnesförluster, tappar ord och upptäckte alldeles nyss ett stoooort blåmärke på vaden. Var kom det ifrån?!
Dessutom har högerbenet, med blåmärket, helt domnat nu. Högerarmen också… hmm… Nä, nu ska jag sluta noja och ta en sväng till soffan…

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: