Flörtkulor

Ibland undrar jag vad somliga blir så upprörda över. Faktiskt.

Enligt ett ex till mig så flörtar jag hela tiden! Jag är själv omedveten om det, tycker bara att jag är mitt vanliga charmiga jag. Men nähä, inte det, jag flörtar. Jämt.

Tur egentligen att jag gör det omedvetet, skulle jag göra det medvetet och så där som det står att man ”ska” flörta, då skulle det se jättekonstigt och stelt ut haha!

Hur som helst, jag är ju singel och har varit ganska jättelänge, men jag trivs med det även om jag stundom saknar någon att hångla loss med en tisdagkväll.

Och jag är en omedvetande flörtkula som charmar en hel del tydligen. Det som stör mig är andra människors reaktioner. Inte mina ”flörtoffer” men väl folk omkring.

”Men? Han är ju gift/har flickvän/sambo/whatever-han-är-för-fan-upptagen!”

Eh? Okej. Och? Inte mitt problem. Jag flörtar (och ligger) med vem jag vill. Om föremålet för min flört väljer att flörta tillbaka (eller vara otrogen mot sin respektive) det må så vara då. Inte min huvudvärk eller mitt samvete.

Flörta är trevligt, lyfter dagen lite och jag får mig en liten ego-boost, kanske är det samma känsla för mitt flörtföremål?

Personligen blir jag inte störd av om min respektive flörtar med andra. Under förutsättning att han 1) inte gör det när jag är med (titta är helt okej) eller 2) berättar om det (”Asså, såg en sjuuuukt snygg tjej idag och vi ba’…” NEJ! 😉 )

Dagens funderingVad har ni för tankar om flörtande?

Annonser

Kommentarer till: "Flörtkulor" (4)

  1. Nemos matte sa:

    Jag ser nog flörtande som något ganska lekfullt, inget att ta på något större allvar men som kan lyfta dagen, precis som du säger. Hmm…när jag tänker efter så flörtas det alldeles för lite i mitt liv… 😆

  2. Om jag är i ett förhållande så flörtar jag inte med andra människor och jag skulle inte uppskatta om min partner flörtade med någon annan (jag tycker såna killar är sleezy och vill inte ta i dem ens med tång!). Nu är det så jäkla länge sen jag var singel sist (mer än 12 år sen) så jag minns inte hur jag var då… :-0

    • Såna där sleezy-flörtare ger jag inte heller mycket för men charmflörtare är helt okej, det betyder liksom ingenting mer än lite tillfälligt bekräftelsebehov haha!

      Flörta med sin egen partner är himla skoj (när man har en sån), livar upp i vardagen tycker jag! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: