En kille får ju skylla sig själv om han blir misshandlad när han är ute på krogen och går runt och provocerar folk med att finnas till.

Fattar ju vem som helst!

Vaddå? Ska han hålla på och grina till polisen eller i en blogg eller på Twitter eller Facebook? Vavava? Jävla loser alltså. Borde han ju fatta själv att han inte kan gå ut bland folk. Han får ju skylla sig själv om han blir nerslagen!

Och dessutom, det är ju liksom så grabbar är, det är bara acceptera. Killar slåss, så är det bara. Det är sånt man får ta liksom, världsordningen ser ut så.

Förresten var han säkert dryg och sa nej när de ville slå honom, klart de blir kränkta då! Han ska ju ställa upp för fan! Han går ju där! Fritt fram liksom.

Är han dessutom onykter är han ju dummare än tåget och då är det ju nästan som att göra killen en tjänst att slå ner honom, så han lär sig till nästa gång.

Jag menar, hur jävla dum får man vara?

Kille, ensam, kväll, gå hem från jobbet/krogen/bion/kompisar… jisses, borde han ju fatta själv att han ska hålla sig inomhus eller åtminstone ta en taxi hem så han slipper bli nedslagen.

Eller så kan man tycka att en kille ska kunna gå på stan, onykter och vinglig, eller nykter och klar i skallen, vilken jävla tid på dygnet som helst utan att riskera att bli misshandlad av en eller flera random idioter.

Och så kan man tycka att en tjej ska kunna gå på stan, onykter och vinglig, eller nykter och klar i skallen, vilken jävla tid på dygnet som helst utan att riskera att bli våldtagen av en eller flera random idioter.

Edit 20130722 –

Läste dagens viktigaste inlägg på AB och tja… kom att tänka på min egen text igen…

”Du tog något från mig som…”

Annonser

Kommentarer till: "Jamen det är väl självklart?" (5)

  1. Trasdockan sa:

    *Gilla*

  2. Nemos matte sa:

    Vilket tänkvärt inlägg! Och som sagt, det borde vara självklart.

  3. […] ett inlägg som i mångt och mycket liknar det jag skrev i juni förra året ”Jamen det är väl självklart” och det är ju så […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: