Dr Mamma

Pratade med kära mor igår och efter en stund säger hon att hon känner igen mina symtom. Inte rent personligt utan hon har haft patienter med mina symtom och de har haft hypofystumörer. Så det ska jag ta upp med Dr Bra på tisdag. Det är ju inte farligt men jag skulle få stora skälvan om det nu skulle vara så att mamma har rätt och de måste operera bort den. Gillar inte riktigt tanken på att nån ska vara inne i min hjärna och gräva haha!

Försöker läsa på lite på nätet och det är mycket som stämmer men även saker som inte gör det… jaja, lika förvirrad som alltid men nu har jag i alla fall skrivit upp vad läkaren på Ersta tyckte man skulle kolla upp plus det som mamma föreslog.

Dr Bra får leka detektiv (igen).

Annars då?

Snart helg!!

Då ska jag mysa med lille åbäket (som gått ner ytterligare några kilo så nu väger han bara 40 kg, lättviktare den där haha!) och så ska jag pyssla lite med att göra så lite som möjligt. Det brukar ju gå… eh… sådär faktiskt, men jag ska göra mitt bästa. 😆

Hmm… lyssnar på Creed och låten ”Who’s got my back”, helt plötsligt låter det som om han sjunger ”Syyynsaaam” haha! Sponsrad? 😛

Har förresten gått upp ytterligare ett kilo. Räknade lite på det där och jag går upp i snitt 1 kilo i månaden, utan att äta mer eller röra mig mindre. Jaja, bara gilla läget. Jag har nämligen inte energi nog att röra mer på mig än jag redan gör. Tvingar mig själv att gå upp för trapporna till jobbet även om det är mer och mer jobbigt. Musklerna är trötta och jag flåsar som ett as… Hoppas på att jag snart är tillbaka med samma energi som innan sommaren men med tanke på hur ”snabbt” det går i svensk sjukvård så är det bara gilla läget där också.

Sån har jag blivit, gilla läget, inte slösa energi på onödigheter (som t ex saker jag inte kan göra något åt) och är faktiskt mer tillfreds med mig själv och mindre stressad.

Ha det så underbart! Tjabba!

Annonser

Kommentarer till: "Dr Mamma" (2)

  1. ullebengtsson sa:

    Det finns verkligen poäng i att gilla läget. Acceptans och mindfullness. Det betyder ju inte att man inte är öppen för förändring, det betyder ju bara att man inte lägger ned tid på onödigheter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: