Hundhår

wpf_132420-1Alltså, det var lite drygt ett år sen moderbolaget gav oss hundägare EN vecka att fixa hundrastning på annat håll (vi fick alltså inte längre ta med hundarna till jobbet). En vecka fick vi på oss. Veckan efter midsommar.

Satan så stressigt det var! 😯 Och vad dåligt jag mådde…

Hur som helst, Fru Fortuna petade runt lite och min svägerska hittade av en slump världens bästa hundrastare!

Så långt allt väl.

Eller?

Den som har jobbigast med den här lösningen är inte hunden. Det är jag. Jag saknar honom så fruktansvärt ibland (och särskilt nu när jag mår dåligt) och alltså, det blir ju liksom inte bättre av att jag hittar hundhår på de mest märkliga ställen (i datorhögtalarna, i rapporter, i eluttaget, för att nämna några ställen). 

Jag blir bara tröttare, musklerna blir svagare och jag har börjat se sämre nu (sitter och kisar för ögonen är så ljuskänsliga). Fast ögonen kan nog bero på den sjukt stora vageln inne under övre ögonlocket… Men den beror inte på att jag har nåt förlupet hundhår där i alla fall. Däremot i naveln (killar som tusan, jag svär!) och på fötterna (inte lika skönt).

Förresten fick jag låna två par byxor av mamma, det ena paret sitter ganska tajt ändå men det andra är storlek 44 så jag har lite att växa i där haha!

Men på riktigt, om jag hade fått njuta mig till mina extrakilon hade det ju inte varit så irriterande som det är nu… Jag klarar ju inte ens av att äta vanlig mat! 😦

Ååååh jag vet… värsta gnällinlägget men just nu skiter jag i det, det är bara hasta förbi om det inte passar. Valfrihet vettu! 😉

Annonser

Kommentarer till: "Hundhår" (6)

 1. ullebengtsson sa:

  Man får faktiskt gnälla på sin egen blogg ju ;-D

 2. En vecka!? 😯 Fattar hur stressigt det måste ha varit… vilken tur att fru Fortuna ställde upp!

  Mår man som du gör har man faktiskt rätt att gnälla ibland… 😉 Sköt om dig!

  • Som jag kämpade för att få längre tid på mig! Men icke. Noll förståelse och förtäckta hot… Jag är nog skyldig Fru Fortuna en tjänst eller två nu känns det som haha!

   Tack! 😀

 3. Jag förstår så väl att du saknar hunden på jobbet! Jag saknar Seila när grannen tar bilen och åker iväg på någon längre utflykt! Hon har det ju jättekul men jag känner mig ensam. Och allt blir ju värre när man mår dåligt. Vi behöver nog ha våra hundar med oss överallt tror jag 🙂 Det bara är så!
  Kram

  • Ja, en vet ju att de har det bra, det är vi mattar som har det besvärligt haha!
   Men han kör ju sin nya grej nu (eller ja, sen i maj) – att han sover inne hos mig nedanför sängen och inte i sin egen säng i vardagsrummet 🙂 ❤

   Kraaaam!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: