Olika men typ samma ändå

Tjooohooo!

Idag klarade jag mig utan hantverkargalningar i röven (lät det där konstigt kanske? Tänkte på Swooooooooooooosch-inlägget haha!) Däremot var det ovanligt mycket trafik för att vara en fredag… weird.

Det är ju som bekant snart val och det känns som det bara är en enda gröt av de olika partiernas viljor och löften. Eller ja, de säger i princip samma saker men med olika formuleringar och svävande ordalag.

Men längs vägen till jobbet har två partier i kommunen satt upp sina valaffischer och budskapen är så långt ifrån varandra när det gäller tydlighet att det nästan är löjligt.

Folkpartiet – Bygg Förbifarten

Kristdemokraterna – Mer hjärta i politiken

Okej, ur ren arbetssynpunkt håller jag med FP, Förbifarten är bra för då får jag att göra på jobbet och dessutom växer Tokholma så det knakar och Essingeleden byggdes 1966 så det är liksom dags att utveckla stan… I övrigt vette fan vad de vill men alltså; de är extremt tydliga med sitt budskap.

KDs ”Mer hjärta i politiken” kunde fasen inte vara mer luddig. Vaddå ”Mer hjärta i politiken”?? Här snackar vi osäkerhet, lull-lull och what the fuck?! Nä. Gör om – gör rätt, det där är bara pinsamt fegt.

Jobbar fram till 22.30 men alltså, ikväll ska jag dricka vin! (Oj, det lät ju som jag skulle suga i mig hela BiBen på en gång men nädå, det räcker med ett eller två glas så är jag nöjd haha! )

Annonser

Kommentarer till: "Olika men typ samma ändå" (3)

  1. Stina´s Bucket sa:

    Jag kommer rösta som jag alltid röstat och när jag röstar tänker jag mest på alla ”vanliga” arbetare och att sjukvård, pensionärer, sjuka och skola inte ska drabbas.

    Jag betalar gärna mer i skatt för att vi ska ha ett bra system i sverige. Alla behöver gå i skolan, få vård, alla blir sjuka och gamla oavsett om man rik, fattig eller egen företagare.

  2. Håller med! Att bara tala till känslor känns både korkat och i förlängningen obehagligt. Blir människor övertygade av något så okonkret?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: