Ja, alltså, grejen är att jag igår kväll hade ett kort inlägg i skallen som jag tänkte skriva idag men eh.. ja, just det… Poff! Bortglömt.

Oh well. Det är ju bara gilla läget liksom.

Kan säga så här i alla fall – Det är tur jag har en hund som väger över 40 kilo för sablars vad det har blåst hårt här de senaste dagarna! Just idag har det varit lugnt i och för sig.

wpf_124427

Bild från idag. Januari alltså. Moder Natur kanske också är lite trött på snö vad vet jag? 😉 Halt är det i alla fall! Nån decimeter snö + plusgrader + minusgrader = 5 cm glansis. Tur jag har mina Icebugs haha!

Kommer inte ihåg vad det var jag skulle skriva egentligen så jag ger mig nu. Lyssnar på Dimmu Borgir och surfar Instagram istället 🙂

Annonser

Kommentarer till: "Väder, vind och vad var det jag ville egentligen?" (2)

  1. Aldrig bra när man har en idé för ett inlägg och intekan skriva ner det direkt. Jag har min telefon full med små stödord och idéer och anteckningar för att jag ska komma ihåg saker jag vill skriva om men efter ett tag när jag tittar på orden undrar jag ändå vad jag egentligen tänkte med det där…

    • Det värsta är att jag oftast kommer på inläggen när jag ligger i sängen och ska sova eller är ute och går med hunden. Borde skaffa mig ett litet anteckningsblock (lättare än att dra upp mobilen faktiskt, plus att det inte gör nåt om jag tappar det i marken).
      Haha! Känner igen det där, ibland skriver jag upp saker och undrar vad tusan jag menar… 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: