Snart fredag!

Och jag kände mig lite stressad en stund men sen påminde min chef mig om att jag ju faktiskt inte kan påverka situationen. Så det är alltså bara att sitta i båten och vänta på att få svar från den jag behöver ha svar från. 🙂

Gick och la mig kvart över nio igår, dyngtrött. Fortfarande trött.

Ont har jag också. Armarna och underkroppen är vanliga EDS-smärtor. Bukmusklerna (nedre) sträckte jag nog för de gör så inihelvete ont när jag använder de haha! Och så är det den där nytillkomna smärtan i ansiktet som jag inte blir klok på.

Har ont liksom under ögonen, ungefär som när man har bihåleinflammation men jag har ingen feber eller den klassiska smärtökningen när jag lutar huvudet framåt. Däremot har jag ont i huvudet och är trött. Huvudvärken och tröttheten är ju i och för sig lätt att förstå varför (hej stress!) och kanske är det så att smärtan i ansiktet också beror på stressen..?

I helgen ska jag bara lufsa runt i mysbrallorna och ha det bra. Rehab-tjejen har ledigt två veckor så jag behöver inte åka iväg nånstans heller. Häääääääääärligt!

funny-animal-captions-animal-capshunz-im-rich-rich

Ungefär lika många bananer finns just nu i vårt fikarum av nån anledning. De börjar mogna till sig. Gissa om det stiiiiinker mogen banan i det rummet nu..?!

Oh well, dags att jobba igen, tjabba!

Annonser

Kommentarer till: "Snart fredag!" (4)

 1. Nemos matte sa:

  Låter sådär kul med värk och stress… 😦 Men som du säger, snart är det helg!

  Ha ha, på mitt förra jobb åt vi mer bananer än aporna på zoo. 😆 Vår receptionist släpade dit kilovis i veckan! Hmm… blev lite sugen nu. Undrar om jag har bananer hemma..?

  • Näe, ingen hit… men… NU är det fredag! 😀

   Haha! Vi har en kille på jobbet som vi kallar för Chimpansen för han äter så mycket bananer. Han är föräldraledig nu så nuförtiden är det alltid bananer kvar i slutet av veckan haha!

 2. Din chef är klok – det du inte kan påverka: släpp! En period när hag omöjligt kunde hinna med sa jag till mig själv ”jag har koll” fullt medveten om att det var en illusion. O varje gång någon frågade om jag gjort ”det där” svarade jag vad BRA att du frågade, jag fixar med en gång. På så sätt blev alla nöjda 😂 De fick sitt och jag kunde fortsätta inbilla mig att jag hade koll. På så sätt slapp jag oron och stressen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: