Ut med julen? Nä, inte än

Vilka fantastiska julklappar jag fick! 😀 Bland annat ett presentkort på färganalys och en kettlebell på 8 kg! Yeay!

Precis vad jag önskade mig och lite till! Svägerskan drog bland annat till med hemmagjord bounty, farligt gott!

Har ju en hel del dagar ledigt och jag har redan börjat på min ”att-göra-lista”, rensa och slänga. Började i köket och är nästan klar där, snart två fulla sopsäckar.

Slängde tidningar, kartonger och glas tidigare idag.

Himla skönt att slänga grejer och jag måste nästan hejda mig ibland när jag är på väg att slänga saker som jag faktiskt använder nästan dagligdags haha!

Tur jag har några dagar till på mig för det lär bli ett gäng säckar i sov-och vardagsrum sen… Förrådet vågar jag inte ens ge mig på nu. Det får bli i sommar.

Just det, lilleman fick julklapp också (den åts upp rätt snabbt)

wpf_6779

Visst är han snygg? 😉

För övrigt sitter jag och letar resor till i sommar. Utomlands. Långweekend eller en hel vecka, Barcelona, Sardinien eller Malta… hmm… har ni några tips?

 

Annonser

Kommentarer till: "Ut med julen? Nä, inte än" (5)

 1. Nemos matte sa:

  God fortsättning! 🙂

  Ha ha, när man kommer igång med att rensa och slänga kan man nästan inte sluta… det är nåt djupt tillfredsställande i att göra sig av med saker! 😀

  Snygg bild på vovven… 😉

  • Tack det samma! 🙂

   Verkligen! Skulle vara skönt om nån kunde komma förbi och hämta upp allt mitt ”släng” också och åka till ÅVC med det haha!

   Visst blev den? 😛

 2. God fortsättning! Känner igen det där med att slänga användbara saker bara för att man är på rensarhumör och det är så skönt att få bort grejer. åter som att du hade en riktigt härlig jul, det är dig väl värt!

 3. Kettlebell… dessa snubbel objekt fungerar även som en nagelsax :p ofrivillig klippning lite då å då samt en värkande stortå.

  Har varit på Malta. Ganska stenigt landskap med en del kaktusar. Hittade en del kuddkaktusar och funderarade på hur många som råkat sätta dig på dem av misstag på fyllan 😀 Ska man dit så måste man ut i lagunen vid ön Comino. Där finns turkost vatten och känslan att vara i Karibien är stor. Dock är vattnet strömt och jobbigt att simma i. Billigt att resa dit och maten e fantastisk. Färsk fisk kan man aldrig tröttna på 🙂 Se till att få en rundtur på öarna så du inte missar något.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: