Hatar den frågan. För jag svarar ofta samma sak och det är tydligen inte roligt nog.

”Ingenting”

Näe, för jag vet inte. Jag har ingenting planerat oftast, tar dagen som den kommer och liksom hittar på allteftersom. Alla andra har fullt upp, det är fester, grillpartyn, dansuppvisningar, husrenoveringar och weekendresor med älsklingen.. Och jag sitter i min soffa och ba’ ”Näääe, men om man skulle ta och göra sig en till kopp kaffe kanske…?” 😉 😀

Har det faktiskt riktigt bra och jag trivs ypperligt med mitt liv, men det är nåt med det där att anses ”tråkig”. Jag vet inte, men det stör mig att det stör mig. Jag ska väl skita i om folk tycker jag är tråkig bara för att jag inte har några planer för helgen eller dylikt? Vavava?! Finns få saker man kan bli för gammal för men en av de är i alla fall att bry sig om vad andra tycker om en. Finns ju bättre sätt att spendera sin energi på menar jag 🙂

Förresten har jag eventuellt en grej att göra i höst. En kompis tyckte vi behövde en liten boost så vi orkar med vintern sen – Hamam!

Har aldrig testat det förut så det ska bli skitkul (om vi kommer iväg förstås)! 😀

De senaste två nätterna har jag faktiskt fått sova min 7 timmar utan att vakna, förutom att jag vaknade en kortis i morse, 25 minuter innan jag skulle gå upp. Somnade om på en minut typ.
Plus att jag drömde! Det var ganska länge sen jag gjorde det, som jag kommer ihåg i alla fall. Minns bara en jädra detalj och den är helknas!

Jag kör bil, samma väg som till jobbet. Det är mörkt ute och när jag kommer fram till de första trafikljusen blinkar de gult. Eller vänta? De blinkar rött? Ska jag köra då? Ser mig omkring, inga bilar eller människor, så jag kör sakta genom korsningen och fram till nästa trafikljus. Där det ska lysa gult (mitten) är det rött. Ett fast sken, som sen börjar blinka, då kör jag igen. Sista trafikljuset innan jag vaknar, samma sak som det första, blinkar mörkt orange som blir rött…

Eh? Vad i hela? Det var liksom mörkt som om hela stan låg i en tjock avgasdimma, inte att det var kväll eller natt. Å andra sidan var det bara jag ute? Varför? Fattar ingenting. Mina drömmar alltså…

Hur som helst, nu får jag snart äta lunch! Tyvärr utan grönsaker men hey, man kan inte komma ihåg allt. För trots att jag sover bra numer så är jag ju fortfarande trött i både kropp och knopp, inte lätt att komma ihåg saker då. Ju.

Vad ska ni göra i helgen? 😉

 

Annonser

Kommentarer till: "”Ska du göra i helgen då?”" (8)

 1. Jag svarar ibland ”njuta av livet” eller ”njuta av att göra ingenting”. För vad vore livet utan en stilla kaffe framför en film?

  Det är som nyår när man MÅSTE festa skallen av sig. Jag tillbringar hellre den kvällen med min familj och god mat.

  I helgen ska jag njuta. Mannen är borta, sonen är delvis borta. Jag ska ta mig tusan bara vara!

  Kram

  • Precis, bara njuta is da shit! 😀

   Uääh! Nyår! Jag har ju ”giltigt skäl” att inte vara ute och röja, hunden, men i övrigt verkar hela grejen med nyår vara att man ska bräcka varandra i fantastisk partykväll..

   Åååh! Ett varmt bad, en kopp te och en bra film då kanske? 🙂 Eller bara njuta av tystnaden med en bra bok, det vore nåt. Tystnad är underskattat i vårt samhälle verkar det som. Jag älskar den.

   Kram!

 2. Känner precis igen vad du säger, jag njuter också av att vara för mig jälv och göra ingenting men av någon anledning känner man sig så tråkig om man säger det. Så svara något annat, jag brukar köra med ”precis vad jag vill” eller ”jag ska koppla av och bara ha det skönt”. Då känns det mycket bättre plötsligt!

  • Åh vilka bra svar! Jag ska börja svara så, bara för att må bättre själv och känna pressen liksom. Bara vara och göra precis det man vill, det är ju faktiskt riktigt skönt. Och inte ett dugg tråkigt! 🙂

 3. Nemos matte sa:

  Jag har kommit fram till att själva poängen med helger är att inte ha några planer! 🙂 Älskar att sitta vid frukostbordet lääänge, dricka flera koppar kaffe, lösa korsordet i lördagsbilagan och njuta av att veta att jag inte behöver skynda mig iväg någonstans. Längtar redan till nästa helg…;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: