Drömretur

Så där ja, nu börjar jag närma mig mina vanliga drömmönster. Klara, tydliga och förvirrande 😉

Inatt drömde jag att jag skulle gå från mitt vardagsrum till köket för att typ laga mat eller nåt.

När jag kommer in i köket blir det svart, inte köket i sig utan strömmen går. Nästan i alla fall, för lampan över köksbordet lyser, men ingenting annat funkar. Men jag testar ändå, spisen, lampan över diskbänken, taklampan, näe, bara den över köksbordet som lyser..?

Så. En propp som gått alltså. Jag klättrar upp på min stege och ska kolla proppskåpet men där det ska sitta, sitta nu någon sorts låda (helt ny) och när jag lyfter på plastlocket ser jag att det är någon sorts larm som hyresvärden säkert satt in för jag har inte gjort det. Proppskåpet är numer bara 6 hål i väggen, precis ovanför dörren in till köket. Minns att jag blev sur att de borrat i mina fina tapeter. Fult gjort och så var det dammigt. Tog en ficklampa och försökte lysa på ”proppskåpet” för att se den där förteckningen över vilken säkring som går till vilka lampor. Finns ingen. Dessutom har jag bara 3 säkringar och i ett ”säkringshål” sitter skräp och lite rullat papper bara. Inte så konstigt att lamporna inte funkar! 😀

Eh..? Minns känslan av att försöka vrida på vredet på spisen och det bara klickar men ingenting händer, en av lamporna i taket blinkade till en gång men sen blev det mörkt igen. Fattar ingenting… Galet trött faktiskt, trots att jag sovit hela 7 timmar och 11 minuter 😉

Snart. Snaaaaaaaaaaaaaaaaaaart har jag semester! Då ska jag få lajva Svensson-liv på riktigt och åka på charter! Fast ligga vid poolen en hel vecka tänker jag INTE göra! Mest för att det inte finns nån pool på hotellet (lägenhet) 😉 Stranden ligger däremot bara 50 meter bort såatte, en dag tänker jag ligga där och jäsa bara. Sen ska jag vandra både uppför, nedför och på plan mark haha!

Så. Nu ska jag jobba lite igen (ni skulle bara veta hur lång tid det tar att skriva ett inlägg när man jobbar samtidigt haha! Multitasking ftw!) sen är det dags för lite ”fältarbete”, tjingeling!

Annonser

Kommentarer till: "Drömretur" (2)

  1. Stressdröm om hemelektronik? 😳

    • Jaa!? Helmysko! Kollade ju det engelska drömlexikonet och det stod en massa grejer och sen gick jag vidare till mitt horoskop (också det på engelska). Nu till det som är lite freaky, båda sidorna refererade till att jag har något på min ”backburner”. Var tvungen att kolla vad det betyder…. ”jag har lämnat något på sparlåga”…hmm, näe, inte blev jag klokare för det haha!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: