Det går (inte så) bra nu

Näe, mår inte jättebra rent mentalt.

Har ont i huvudet i princip varje dag, illamående och trött. Och jag vet precis varför.

Min älskade vän, min fyrbenta pälsbäbis är en gammal gubbe med svagt bakparti och äter medicin varje dag.

Han leker fortfarande, vaktar fortfarande, är faktiskt fortfarande på alerten, men hans kropp dansar inte lika väl som hans valpiga sinne…

Jag bävar inför dagen han måste gå vidare utan mig. Inte för att han kommer lida, men mitt lidande kommer börja. Och jag är smärtsamt medveten om hur ont (jo faktiskt, fysiskt också) det kommer göra när han går utan mig…

Dessutom har jag en kollega som beter sig … slemmigt. Det började när jag, i förbifarten bara, bekräftade att jag inte bryr mig om min nästa sängkamrat är en man eller en kvinna. Han blänger på mig, typ klär av mig med blicken, och det är galet obekvämt. Uuuh…

Nåja… Saker och ting löser sig. Det är lite tight med ekonomin just nu, 11 000 i veterinärräkningar (efter försäkringen ersatt alltså) men… det löser sig. Med ekonomin. Jag har sparkonton och fonder. Lugn och fin, sitt i båten.

Men stressen över att tiden med min bästis rinner iväg snabbare än jag vill… Skrämmande. Gråter titt som tätt men försöker hitta guldkorn och skapa fina minnen under tiden vi har kvar.

Kommentarer till: "Det går (inte så) bra nu" (4)

  1. Våra katters hädangång har tagit mig med överraskning varje gång, jag har inte haft chans att förbereda mig – så jag kan inte relatera till oron. Däremot är jag mer än bekant med sorgen när livskamrater försvinner. Det gör ont. Nåt så galet jävla ont.

    Kram

  2. Det är den tråkiga biten med att ha ett husdjur. Så jäkla ledsamt med att deras tid tar fortare slut. Beslut som måste tas. Ansvaret.
    Å andra sidan vad mycket de ger tillbaka. Så många skratt som skrattas. Så braiga fotvärmare finns inte. Tror det var i Expressen det stod att kvinnor sover bättre med en hund i sängen. Tänk allt de förstått. För de fattar ju vad man säger. Innan man sagt något. Finns mycket positivt. Själ har jag numera bara dammråttor. Minnena finns såklart där.
    Hoppas eran tid blir bäst. Kram ps. Slemdjuret på ditt arbete e en riktig snigel. Sorry alla sniglar. Då

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: